the matrix live

Bestel kaarten

Café-Restaurant In de DoelenDit seizoen opende het nieuwe café-restaurant In de Doelen met chef-kok Marco Somer zijn deuren. U kunt hier à la carte dineren, of gebruikmaken van het driegangen-Doelenmenu. Dit menu is voordelig geprijsd (3 gangen voor € 31,50) en dient van tevoren gereserveerd te worden. Wanneer u tussen 17.00 uur en 18.30 uur in het restaurant arriveert, zorgt In de Doelen ervoor dat u ontspannen van het diner kunt genieten, en ruim op tijd in de concertzaal zit.

Bestel het Doelenmenu

The Manhattan Brasserie

In het hart van Rotterdam, op de eerste verdieping van het 5-sterren Manhattan Hotel, bevindt zich The Manhattan Brasserie.
The Manhattan Brasserie is de perfecte locatie om van het culinaire 'Concertmenu' te genieten in de moderne omgeving van Rotterdam, met een prachtig uitzicht op het nieuwe bruisende Rotterdam Centraal Station. Vanuit het hotel kunt je via een overdekte loopbrug direct naar de Doelen lopen. Het 'Concertmenu' bestaat uit een wekelijks wisselend 3-gangendiner à €29,50. Reserveren kan via brasserie@manhattanhotelrotterdam.com